location-fa DrGrig Clinică Stomatologică, Strada Carpați 10, Iași
curved-line

Misiunea noastră este să îmbunătățim cât mai mult vizita la dentist

4.9 din 131 recenzii de pe Google

Suntem recunoscuți pentru inovația constantă și standardul de calitate cu care lucrăm. Ne pregătim permanent și folosim tehnici avansate din medicina dentară.

echipa
echipa
echipa
echipa
echipa
echipa
echipa
echipa
echipa
echipa
echipa
echipa
echipa
echipa
echipa
echipa
echipa
echipa
echipa
echipa
echipa
echipa
echipa
echipa
ECHIPA NOASTRĂ
curved-line

De 10 ani îmbunătățim întreaga experiență a mersului la dentist

SPECIALIȘTII NOȘTRI
01  /  07
SPECIALIȘTII NOȘTRI
01  /  07

Dr.

Andrei Grigoriciuc

Clinica noastră este concepută ținând cont de nevoile pacienților noștri, fiind astăzi una dintre cele mai bine cotate clinici dentare din Iași și nu numai.

Cu noi nu vă veți simțiți copleșit sau prost în legătură cu dinții dumneavoastră chiar dacă a trecut ceva timp de când nu ați mai vizitat un dentist.

Dantura are un impact asupra vieții noastre, tocmai de aceea oferim îngrijire dentară cu un orar flexibil, permițându-vă să vă programați în funcție de viața dumnevoastră.

Beneficiază acum de profesionalism, empatie și tratamentul potrivit.

01   /   07
SPECIALIȘTII NOȘTRI
02  /  07
SPECIALIȘTII NOȘTRI
02  /  07

Dr.

Ana Maria Grigoriciuc

Dr. Ana Maria Grigoriciuc este un medic stomatolog cu mulți ani de experiență în domeniul sănătății dentare. S-a specializat în pedodonție, stomatologie restaurativă si profilaxie.

Cu o pasiune deosebită pentru stomatologia pediatrică și restaurativă, ea este dedicată oferirii celor mai bune soluții personalizate pentru fiecare pacient, reușind să trateze și pacienții cu o eventuală anxietate față de stomatolog.

Dr. Ana Maria Grigoriciuc se remarcă prin profesionalism, atenție la detalii și o abordare empatică, reușind să creeze un mediu confortabil și prietenos pentru pacienții săi.

02   /   07
SPECIALIȘTII NOȘTRI
03  /  07
SPECIALIȘTII NOȘTRI
03  /  07

Dr.

Maria Laura Roznov

Dacă ar fi să încep, aș începe cu 'Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face', principiul după care mă ghidez, fie că e vorba de carieră sau de viața personală.

Sunt o persoană empatică, cu o mare grijă la nevoile fiecărui pacient în parte, răbdătoare. Indiferent de manoperă, atenția până și la cele mai mici detalii nu lipsește, dorind ca în final fiecare pacient să iasă mulțumit și cu zâmbetul pe buze din cabinet.

Îmi place să creez o legatură medic-pacient deschisă, caldă, astfel încât acesta să se simtă confortabil pe scaunul stomatologic și să revină mereu cu drag și placere!

03   /   07
SPECIALIȘTII NOȘTRI
04  /  07
SPECIALIȘTII NOȘTRI
04  /  07

Asistentă

Monica Anton

Sunt o persoană meticuloasă și atentă la detalii, asigurându-mă că toate procedurile se desfășoară în condiții de siguranță și eficiență maximă.

Empatia și comunicarea eficientă sunt trăsături esențiale ale personalității mele, care mă ajută să creez o atmosferă confortabilă și liniștitoare pentru pacienți. Îmi place să ascult și să înțeleg preocupările lor, oferindu-le informațiile necesare pentru a-i ajuta să se simtă încrezători și bine îngrijiți.

Pe lângă competențele profesionale, viața mea personală reflectă pasiunea pentru învățare și dezvoltare continuă. Îmi place să citesc despre ultimele noutăți în domeniul stomatologiei și să particip la cursuri de perfecționare. În afara muncii, îmi dedic timpul liber activităților care mă ajută să mențin un echilibru sănătos între viața profesională și cea personală.

Sunt o persoană activă și energică, iubesc drumețiile și activitățile în aer liber, care îmi oferă ocazia să mă relaxez și să mă conectez cu natura. De asemenea, îmi place să petrec timp cu familia și prietenii, considerând că relațiile interpersonale sunt esențiale pentru o viață echilibrată și fericită.

Creativitatea este o altă trăsătură importantă a personalității mele. Îmi place să mă implic în proiecte de bricolaj și să descopăr noi hobby-uri care îmi stimulează imaginația și mă ajută să îmi dezvolt abilități noi.

În concluzie, sunt un asistent medical dedicat și pasionat, care își aduce contribuția prin profesionalism și empatie, dar și o persoană activă, creativă și orientată spre dezvoltare continuă, în căutarea unui echilibru armonios între carieră și viața personală.

04   /   07
SPECIALIȘTII NOȘTRI
05  /  07
SPECIALIȘTII NOȘTRI
05  /  07

Asistentă

Adelina Bursuc

Contrar naturii rolului de asistent medical, care intră constant în contact cu oamenii și care cere o anumită doză de extroversiune, cea mai predominantă trasatură a mea este exact contrariul.

Imi place să petrec timpul singură (prin "singură” a se înțelege cu cele două pisici ale mele), explorând latura mea artistică si reflectivă, prin desenat, lectură, caligrafie sau orice fel de activitate care cere o doză de introspecție și detașare de activitățile cotidiene.

De cealaltă parte, mă pasionează fitnessul, nu neapărat dintr-o manieră estetică, cât pentru efectul sportului asupra sănătății mintale și a stării de bine.

Până la urmă, tot ce fac are ca scop final menținerea unui zâmbet larg cu care sa întâmpin pacienții în clinică!

05   /   07
SPECIALIȘTII NOȘTRI
06  /  07
SPECIALIȘTII NOȘTRI
06  /  07

Asistentă

Ana-Maria Popa

Sunt o persoană modestă și muncitoare, cu obiective realiste, lucru care m-a ajutat să rămân cu picioarele pe pământ și să nu mă las păcălită de aparențe.

Pe de altă parte, am și o latură mai jovială și foarte energică.

Îmi place ordinea și disciplina, ador când lucrurile sunt bine puse la punct și cred că totul funcționează mult mai bine după reguli clare și corect stabilite.

06   /   07
SPECIALIȘTII NOȘTRI
07  /  07
SPECIALIȘTII NOȘTRI
07  /  07

Front desk manager

Alexandra Dobinciuc

Sunt Alexandra. Mamă, actriță, om. Reușesc să îmbin cu ușurință multiplele fațete ale existenței mele, demonstrând înțelegere asupra complexității și diversității umane. Investesc constant în perfecționarea tuturor abilităților mele de relaționare.

Fiecare om este și spune o poveste și cu ajutorul empatiei, rolul meu în această Clinică, de Front Desk Manager, este acela de a înțelege nevoile și preocupările pacienților, precum și oferirea unui suport emoțional adecvat. Toate contribuind semnificativ la reducerea anxietății și la crearea unui mediu de încredere și confort.

07   /   07
ABORDAREA NOASTRĂ
curved-line

Clinică specializată în tratamente estetice complexe pe dinți naturali și implanturi dentare

Oamenii vor sănătate și frumusețe, un zambet stralucitor și o viață cu cât mai puține drumuri la dentist. Ca să atingem acest deziderat, trebuie să parcurgem niște etape clare.

01.
01.Etapa planificării
checkmark

Vei sta de vorba cu medicul, vei face poze în studio, radiografii și se vor lua amprente.

checkmark

Vei obtine un plan de tratament care conține toate manoperele necesare pentru rezolvarea problemei tale.

checkmark

Iti vor fi prezentate costurile de la inceputul pana la finalul tratamentului, riscuri si alternative.

02.
02.Etapa funcțională
checkmark

Vom rezolva pe rând problemele biologice - carii, tartru, infecții, sănătatea gingivală etc.

checkmark

Vom rezolva criteriile funcționale - muscatura, pozitia corecta a mandibulei, echilibrul muscular.

checkmark

Vom rezolva criteriile structurale - tratamente ortodontice, implanturi dentare, rezistența dinților stâlpi.

03.
03.Etapa estetică

Estetica reprezință partea finală a tratamentului, care are loc numai după ce celelalte condiții sau faze alte tratamentului sunt stabile.

În funcție de planul de tratament ales, estetica poate însemna:

04.
04.Programează-te acum

Cu cele mai înalte standarde de îngrijire medicală vizita la dentist tocmai a devenit mai plăcută.

Beneficiază acum de profesionalism, empatie și tratamentul potrivit.