Dr Grig

Tratamentul

Cele mai inalte standarde de ingrijire medicala.

Abordarea noastra

Mai presus de toate, misiunea noastra este sa rezolvam problemele medicale ale pacientilor nostri la cele mai inalte standarde de ingrijire medicala. Oferim servicii atente si de calitate. Ca pacient, veti ramane in fruntea a tot ceea ce facem.

Despre clinica
 • Tratamentele

  Oamenii vor sanatate si frumusete. Un zambet frumos si sanatos. Si o viata cu cat mai putine drumuri la dentist. Ca sa atingem acest deziderat, trebuie parcurse niste etape clare.

  • Etapa planificarii

   Vei sta de vorba cu medicul, apoi vei face poze in studio, radiografii si se vor lua amprente. Aceasta informatie este asamblata intr-o evaluare completa. Vei obtine un plan de tratament functional, care contine toate manoperele necesare pentru a ajunge la rezolvarea problemei tale. Iti vor fi prezentate costurile de la inceputul pana la finalul tratamentului, riscuri si alternative.

  • Etapa functionala

   Vom rezolva pe rand problemele biologice: carii, tartru, infectii, sanatatea gingivala etc. Urmeaza criteriile functionale (muscatura, pozitia corecta a mandibulei, echilibrul muscular) si cele structurale (tratamente ortodontice, implanturi dentare, rezistenta dintilor stalpi).

  • Etapa estetica

   Estetica este partea finala a tratamentului, cand celelalte conditii sunt stabile. In functie de planul de tratament, estetica poate insemna fatete ceramice, fatete non-prep, coroane ceramice, skyn-uri sau pur si simplu o albire.

 • Amprenta dentara

Abordare terapeutica

Nimeni nu vrea tratamente. Oamenii vor sanatate si frumusete. Un zambet frumos si sanatos. Si o viata cu cat mai putine drumuri la dentist. Abordarea noastra terapeutica pe etape va ofera certitudinea celor mai sigure si eficiente planuri terapeutice.

Despre clinica

Vreau o programare

Esti pregatit sa ne cunoastem?

Contacteaza-ne