Adauga parerea ta:

Nota generala pana acum:

5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 16 reviews)
Excelent100%
Multumit0%
Mediocru0%
Nemultumit0%
Groaznic0%

Impresiile pacientilor:

Excelent !

Rated 5 out of 5
august 11, 2021

După aproape 5 ani in care nu am mai fost la dentist datorită unei experiențe neplăcute , cu mult curaj am venit la cabinetul domnului Dr. Grig unde am fost surprins plăcută de serviciile și de amabilitatea acestuia împreuna cu echipa lui au dat dovada de profesionalism .
Cu ajutorul lor am scăpat de frica .
Recomand cu toată încrederea !

Codrina

Extraordinar

Rated 5 out of 5
iulie 14, 2021

Inca de la prima intalnire impresia generala a fost ca si cum as fi fost dintotdeauna pacientul domnului doctor. Profesionalismul si dedicarea caracterizeaza staff-ul acestui cabinet, iar serviciile sunt mult peste ceea ce am experimentat pana in momentul de fata. Mai mult decat atat, punctualitatea si amabilitatea sunt litere de lege. Recomand cu toata caldura, eu sigur voi mai reveni!

Alex

No Title

Rated 5 out of 5
aprilie 23, 2021
Lescae Bianca

Foarte modern

Rated 5 out of 5
aprilie 10, 2021

Sinceră să fiu ,îmi este frică de doctori în general , dar chiar m-am simțit foarte liniștită în cabinet . Domnul doctor m-a făcut să am încredere în el și în ceea ce face . Îi mulțumesc mult pentru că m-a ajutat !

Rusu Ioana

Zâmbetul a înviat

Rated 5 out of 5
martie 17, 2021

Am optat pentru fațete și nu regret deloc. Zâmbet foarte fain, Dinți foarte albi! Mai mult, pot manca semințe(de dovleac, care sunt cu coaja mai tare) alune și nu numai. Recomand din toată inima.

Laurentiu