Tratamente estetice complexe pe dinti naturali si implanturi dentare.

Toate facilitatile necesare pentru a trata cazuri la orice nivel de complexitate.

Oferim cele mai inalte standarde de ingrijire medicala.

Istoric

Dr. Grig s-a infiintat ca o afacere de familie, fiind unul din cabinetele stomatologice private din Iasi cu cea mai rapida crestere din ultimii ani. Ne-am maturizat dupa o viziune clara si ambitioasa. Echipa este una mica si este unita de aceleasi valori, pe care clinica le promoveaza.

In prezent suntem o clinica cu o reputatie solida in medicina dentara, recunoscuta pentru inovatia constanta, standardul de calitate si rigurozitatea cu care lucram.

Ce facem?

Suntem o clinica specializata in tratamente estetice complexe pe dinti naturali si implanturi dentare. O clinica cu solutii complete, in care ai toate optiunile de tratament in acelasi loc, si in aceeasi viziune. Pacientii nostri sunt cei mai valorosi parteneri. Comunicam corect despre tot ceea ce facem. Fiti informat si luati cea mai buna decizie pentru dvs.

Cum facem?

Valori

In clinica noastra punem omul potrivit la locul potrivit, la timpul potrivit. Ne recunoastem reciproc rostul si valoarea, ceea ce ne leaga unii de altii si ne da putinta de a oferi cele mai bune tratamente posibile pacientilor nostri.

Viziune

Spiritul hipocratic ne indruma actiunile. Suntem cinstiti, umani si preocupati de oferirea unor tratamente corecte.

De ce facem ce facem?

Credem ca zambetul este cheia expresivitatii umane. Credem ca orice zambet incepe ca o emotie interiora, ca o stare de bine, care e ulterior exprimata pe fata unui om sub forma unui zambet. Credem ca atat expresivitatea, cat si zambetul trebuie sa fie libere. Cand un om are o problema cu zambetul, acesta incepe a controla zambetul si expresia in mod constient sau inconstient. Apar complexele, apare auto-controlul, apare interiorizarea. Acestea ne iau din libertatea si din confortul de a trai liber. Cand acest echilibru este restabilit, nu doar avem un zambet frumos, dar mai presus de atat, ne redobandim libertatea, curajul de a fi noi insine, si confortul de a ne simti bine in pielea noastra. Si pentru noi asta inseamna frumusetea.

Vrei o programare?

Te asteptam in clinica noastra!

Contact